craiova_iasi copy

Kay si Ivan l-au batut pe macaronar!

Universitatea Craiova a reusit sa se impuna cu 2-0 in meciul cu CSMS Iasi si se instaleaza pe locul 2 pana la meciul „cainilor”. In cel mai rau caz Stiinta va pica pe locul 3 dupa aceasta etapa. Craiova leaga 3 victorii consecutive in campionat si este cel mai bun inceput de campionat din ultima perioada.

Meciul a inceput in dominarea Stiintei care a rata prin Rambe deschiderea scorului. Practic in prima repriza, Craiova a controlat jocul si a reusit sa inscrie in minutul 42: Zlatinski executa un corner, Kay se inalta si plaseaza mingea in dreapta portarului iesean. Golul a picat cum nu se putea mai bine pentru Stiinta care intra la pauza cu avantaj. Iasiul a lipsit din joc in primele 45 de minute.

La pauza Napoli muta ofensiv si da o noua fata Iasiului care incepe sa domine inceputul reprizei a doua , dar fara ocazii concrete. Remarcam jocul bun a lui Ivan care acopera foarte bine flancul drept, dar si ratarile lui Baluta (min 65 ) si Madson. Acesta reuseste sa obtina un 11 m in minutul 74, dar Rocha trage pe mijlocul portii si prelungeste suspansul. In minutul 85 Ivan primeste o pasa, porneste un atac de unul singur si suteaza pentru 2-0. Euforie mare in tribune!

Pentru Stiinta urmeaza o deplasare la Timisoara si daca jucam organizat nu avem cum sa pierdem acest meci. Forta grupului a demonstrat astazi ca putem castiga meciuri importante.

Jucatorul meciului: Andrei Ivan. La polul opus este Rambe care a gresit cateva mingi (sa avem rabdare cu el…abia a intrat in ritmul lotului). De remarcat si prezenta numeroasa in tribunele stadionului Extensiv.

 

Statistica meciului:

  • suturi 11-5
  • suturi pe poarta 3-1
  • cornere 5-8
  • faulturi 16-19

Rezumatul meciului: