Stiinta are sansa de a trece pe locul intai daca va castiga meciul de la Timisoara (luni ora 21, televizat). Ne intalnim cu o sansa unica in ultimii ani, exceptand situatia din liga a 2 a cand am fost in fruntea plutonului. Craiova se deplaseaza in Banat, unde luni de la ora 21 se va lupta cu echipa locala (una din cele doua Timisoare). Meciul nu va fi unul usor, tinand cont de situatia timisorenilor: ultimul loc, – 14 puncte. Intr-adevar nu au lot de liga 1, dar nu sunt putine ocaziile cand am vazut „revitalizari” ale adversarelor noastre tocmai in meciurile cu noi. Teoretic meciul ar fi un 2 la pariuri.In ultima conferinta de presa Multescu a declarat ca „jocul de la Timisoara va fi unul perioculos”, conferinta la care au participat Kay si Ivan.

In urmatoarele etape, Stiinta va intalni pe: Viitorul (acasa), CFR Cluj deplasare, Chiajna, Voluntari si FC Botosani. Conform graficului de forma ar trebui sa obtinem aproximativ la 11 puncte (am pus egal cu Viitorul si CFR Cluj). Acest lucru ar insemna 24 de puncte inainte de confruntarile cu  FC Steaua si Dinamo.

Stiinta are o sansa mare in acest sezon sa termine in top 3, bazandu-ne pe : culoarul meciurilor, adversarele gen (Viitorul, Pandurii, Astra) au pierdut din forta. Bineinteles ca accidente se pot intampla, dar nu concepem sa nu ajungem in play off.

Hai Craiova! „Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc?…Craiova eee…”

 

ps: un motiv in plus sa batem Timisoara este blatul ordinar organizat de clovnul Popica anul trecut cu echipa CSMS Iasi. Nu contestam ca nu am jucat in cupele europene (nu am fi meritat dpv rezultate, joc, constanta), dar modul in care iesenii au intors scorul a fost de cascadorii rasului.