Stiinta joaca in aceasta seara la Cluj, intr-un meci important pentru a ne mentine in top 3. Deplasarea este grea, experienta intalnirilor anterioare ne-a arata ca CFR stie sa gestioneze partidele de pe teren propriu. Ultimele doua partide au avut un deznodamant nefericit pentru noi: 2 meciuri, 2 infrangeri (una in cupa ligii dupa ce am ratat 11 m).

In cele 2 saptamani de pauza Stiinta a fost in cantonament la Poiana Brasov, iar CFR  a jucat in Cupa Ligii (de unde a fost eliminata). Tot in aceasta perioada CFR a punctat la capitolul transferuri: plecari- Cristian Lopez, Petrucci, sosiri- Dan Roman, Gomelet (de la Bari), Sorsa (Croatia).

Stiinta ocupa locul 4 in clasament dupa victoria Pandurilor la Medias (1-3), dar este la 2 puncte de FCSB. In aceasta etapa FCSB joaca cu Astra Giurgiu, un meci deschis oricarui rezultat, iar Dinamo are o deplasare grea la Tg Mures (nu ne luam dupa pozitia in clasament a muresenilor, care vor fi determinati in aceasta partida).  Concluzionand Stiinta are sansa locului 2 sau chiar 1, in cazul unei victorii la Cluj. O infrangere in Ardeal pentru noi , ar insemna mentinerea in plutonul de la mijlocul clasamentului, dar si o sansa pentru Iasi sau Botosani de a urca in clasament.

In etapa viitoare jucam pe Extensiv cu Concordia Chiajna, dupa care ne deplasam la Ploiesti (se pare) pentru intalnirea cu FC Voluntari. Practic avem sansa sa facem 9/9 in urmatoarele 3 etape. Si se poate! Fortza Stiinta! Hai Craiova!