Am reusit sa luam un singur punct in Ardeal, desi puteam sa plecam cu 3 puncte la cum s-au desfasurat lucrurile, adica in favoarea Craiovei. Eliminarea CFR in minutul 24, deci am avut 66 de minute de superioritate in care nu am reusit sa introducem mingea in poarta clujenilor.

Craiova a dominat partida, dar nu a reusit sa puncteze la „executie” asa cum a declarat Multescu dupa meci.  Nu a fost un joc rau pentru olteni, dar suntem tristi ca nu am reusit sa luam mai mult. Dupa meci Vatajelu si Multescu au declarat ca „mai bine ramaneau in 11 oameni pentru ca ar fi atacat si s-ar fi creat culoare”.  Este complicat sa spunem daca era mai bine, deoarece CFR are o echipa buna si ar fi atacat. Chiar si in 10 oameni CFR a reusit sa aiba o ocazie buna spre finalul partidei.

Pana la urma Craiova pleaca cu un punct. Multi ne-am fi dorit victoria aici, dar este bun si acest punct care ne aduce pe locul 2 pana la meciul cainilor de la Tg Mures. Cu siguranta suntem suparati pentru ca daca am fi castigat cu Timisoara (invinsa lejer de Voluntari cu 4-1) si am fi facut egal la Pandurii, acest punct de la Cluj ar fi fost „o victorie”. Urmeaza doua meciuri accesibile (Chiajna -acasa, Voluntari- deplasare) unde nu concepem decat sa luam 6 puncte. Vom fi prezenti la meci si asa cum ne-a spus un alt suporter „lumea incepe sa vina la meci!”.

Statistica meciului CFR- Universitatea Craiova 0-0:

  • Suturi 3-9
  • Suturi pe poarta 2-2
  • Cornere 5-11
  • Catonase gabene/rosii 5-1/1-0
  • Clasament: 2- Craiova 13 puncte, 12 -CFR -4 Puncte.