Stiinta incheie o saptamana buna, cu 7 puncte din 3 meciuri- victorie cu Voluntari si Botosani, egal cu Chiajna. Craiova este avantajata si de rezultatele celorlalte echipe din top 6: Dinamo pierder acasa cu Chiajna, Pandurii pierde acasa cu echipa lui Hagi. Putem spune ca se cristalizeaza deja plutonul de 3-4 echipe care vor domina acest campionat. Stiinta a muncit mult in meciul cu FC Botosani, dar in continuare ratam mult si acest lucru ne poate costa asa cum s-a intamplat in meciul cu Chiajna. Craiova este la egalitate de puncte cu FCSB (un meci mai putin).

Derbyul etapei viitoare se va desfasura duminica 02.10 de la ora 20:30 pe National Arena , Craiova jucand in premiera pe acest stadion. In urma campaniilor desfasurate pe internet se asteapta o prezenta buna in peluza oaspete. Avantajul este ca FCSB nu mai are galerie, asa ca exista sanse mari ca oltenii sa domine fondul sonor. Neoficial se vorbeste si de o intoarcere a suporterilor „confuzi” in tribuna alb albastra.

Speram la o saptamana linistita,  perioada fiind una agitata, Mateiu si Dumitras fiind trimisi la lotul echipei secunde (din motive disciplinare).

Vom reveni cu detalii privind organizarea si deplasarea suporterilor.

#1000labucuresti

Forta Craiova!