Ieri jucatorii Stiintei s-au reunit pentru vizita medicala si plecarea in cantonament (Malta). Din pacate, desi s-au vehiculat nume iar suporterii au asteptat mutari interesante, certitudinile pana in acest moment sunt: Mingote (rezerva de portar) si  Draghici (miscare normala, acesta fiind deja jucatorul Craiovei). Nu am reusit sa il aducem pe Bud, iar transferul lui Bucurica este in stand by pana pe 6 ianuarie cand jucatorul se intoarce in tara din vacanta.

Marcel Popescu a anuntat ca vor mai exista 3-4 miscari la capitolul veniri, dar ca nu s-au putut materializa pana astazi, deoarece multi jucatori sunt in vacanta. Tinand cont de acest aspect, este posibil ca in urmatoarele 3-4 zile sa mai vina jucatori in lotul Craiovei, singurul nume pronuntat de presedinte fiind cel a lui Bucurica. Un lucru pozitiv este includerea in lot a unor jucatori tineri gen Vladoiu , Manea, Markovici.

Daca la capitoulul veniri miscarile sunt slabe, surprinzator la capitolul „posibile plecari” se vehiculeaza numele lui Kay, Rocha si Rambe. Daca la ultimul ne asteptam la aceasta mutare, Kay si Rocha cu toate minusurilor lor, vor constitui o pierdere in forma actuala a lotului.

Asteptam zilele urmatoare pentru a vedea miscarile de efectiv. Este greu sa concluzionam dupa doar o zi, dar asteptarile noastre sunt mari, la fel ca si ale intregii echipe. Dupa cum declara si Marcel Popescu, campionatul si cupa sunt doua obiective realiste. Pentru aceasta este nevoie de jucatori cheie cu experienta , care sa nu rateze in faze importante sau sa nu greseasca decisiv in meciuri unde suporterii se asteapta la victorie.

 

Hai Craiova!